Våra tjänster

tjänster

Vad vi kan erbjuda dig

Level Up Bygg AB är ett byggföretag som specialiserar sig på omfattande bygg- och renoveringstjänster. De erbjuder en bred skala av professionella tjänster för att möta kundernas byggbehov. Level Up Bygg AB har ett dedikerat och erfaret team av yrkesmän som arbetar noggrant för att uppnå högsta kvalitet och kundnöjdhet.

Våra tjänster inkluderar allt från nybyggnation till renovering av befintliga strukturer. Vi kan hjälpa till med byggprojekt av olika storlekar och komplexitet, oavsett om det är ett bostadshus, en kommersiell fastighet eller ett offentligt utrymme.

Level Up Bygg AB erbjuder också specialiserade tjänster inom olika områden, såsom elinstallation, VVS, snickeri och målning. Vårt team är välutbildat och har expertkunskaper inom sina respektive områden, vilket garanterar att arbetet utförs korrekt och enligt de gällande säkerhets- och byggnormerna.

Utöver grundläggande bygg- och renoveringstjänster kan vi även hjälpa kunder med projektplanering, budgetering och rådgivning. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras vision och önskemål, och strävar efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Oavsett om det handlar om att skapa ett modernt kök, bygga en tillbyggnad, renovera ett badrum eller genomföra en total ombyggnad, kan Level Up Bygg AB erbjuda skräddarsydda lösningar för att uppfylla kundernas unika behov. Vi strävar efter att vara pålitliga, effektiva och professionella i alla våra projekt och att leverera hållbara resultat.

Sammanfattningsvis erbjuder vi omfattande bygg- och renoveringstjänster för olika typer av projekt. Med vår kompetenta personal och fokus på kvalitet och kundnöjdhet kan vi hjälpa kunder att förverkliga sina byggdrömmar och skapa funktionella och estetiskt tilltalande utrymmen.

Vi tillhandahåller:

– ID06 registrerade hantverkare
– Auktoriserat VVS-företag
– Säker Vatten – branschstandarder
– Bygg Keramik Rådet – Behörig Våtrum
– Elsäkerhetsverket – Auktoriserad Elinstallatör

offert

Få en kostnadsfri offert

Har du ett projekt som du önskar hjälp med? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Org.nr: 559202 – 8046 | Företaget innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och är registrerat för moms.